Pelletkachel Norrlands Power PS-50 10,9 kW

Pelletkachel Norrlands Power PS-50

normale prijs € 1.395,00 (incl btw)
TIJDELIJK VOOR €  1.195,=
nu met subsidie investering duurzame
energie voor €  650,00

Nu aankoop direct bij de officiële importeur voor Nederland en België.
Laagste prijs van Nederland: nu van € 1.395,00 voor €  1.195,00 en
met aftrek van subsidie zelfs voor € 650,00

naar “Bestellen”

pelletkachel Norrlands Power PS-50 GH50 GH-5015

Pelletkachel Norrlands Power PS-50 van  HPGreenHeat

KIJK VOOR AL ONZE MODELLEN MET SUBSIDIE
OOK PELLETKACHELS OP CV OP DE WEBSHOP PAGINA

Door verdergaande efficiency is de kachel met CE en TÜV keurmerk al voorbereid op de strengere normen die in Europees verband gelden met ingang van 1 januari 2018 (Europese norm onder EN 14785).

Ook voor het volgende jaar vallen onze kachels onder de subsidie regeling.

Deze pelletkachel staat op de apparatenlijst met meldcode KA 04175. U kunt na aankoop direct de subsidie aanvragen.

Deze kachel is nu nog efficiënter en stiller dan zijn voorganger. Ook deze pelletkachel kenmerkt zich door een tijdloos en strak design. Het maakt deze moderne en innovatieve houtpelletkachel tot een aanwinst in uw interieur.

In ons streven om kwaliteitskachels tegen aantrekkelijke en scherpe prijzen voor gebruikers in de markt te zetten hebben wij met de pelletkachel Norrlands Power PS-50 een verdere stap gezet. Door verbeteringen is de capaciteit van dit model ook toegenomen en daarmee nog beter in staat om uw ruimte te verwarmen.

Sfeer en besparen
De kachel werkt sfeer verhogend en bespaart op zowel energiekosten als CO2-uitstoot. Het geeft een heerlijk groot vuur en stoken met houtpellets is 40 tot 60% goedkoper dan stoken of verwarmen met andere brandstoffen (bijv. aardgas; stookolie; elektra)! In twee tot drie jaar is de hout pelletkachel terugverdiend en u kunt daarna jaarlijks vele honderden euro’s besparen op uw energierekening.

De houtpelletkachel heeft een groot gebruiksgemak en een goed afleesbaar, gemakkelijk te bedienen display op de bovenzijde. Verder beschikt de pelletkachel over een afstandsbediening en thermostaat.

Schone en veilige verwarming!

Pelletkachels kenmerken zich bovendien door een “gesloten vuur”, waardoor plaatsing in rietgedekte- en houten woningen is toegestaan.pelletkachel GH-5015

Niet onbelangrijk: het gesloten vuur heeft als groot voordeel, dat verwarming en verbranding gescheiden plaats vind. De verwarmde lucht maakt derhalve geen contact met de verbrande lucht. Dus geen uitstoot van rook en rookgassen in de te verwarmen ruimte. Ook is de kachel voorzien van een veiligheidssysteem, dit voorkomt o.a. dat CO2 of rook/ rookgassen in uw ruimte terecht komen.

Temperatuur regeling: de kachel is voorzien van een thermostaat, uw woning blijft op de temperatuur die u wenst.

De houtpelletkachel neemt weinig ruimte in en houdt uw ruimte in stijl. De charme van een houtkachel met de voordelen van een moderne hoogwaardige techniek! Gemak, sfeer, energiezuinig en een degelijke constructie: de pelletkachels van HP Green Heat hebben het allemaal.

warmte
Geniet van comfort en warmte met de pelletkachel. Stel op het display of met de afstandbediening uw gewenste temperatuur in, die vervolgens door uw kachel efficiënt verdeeld wordt over uw ruimte. De constante vlam zorgt voor een aangename sfeer in uw woonkamer.

Gemak
De kachel is voorzien van een ruim reservoir van 16 kg voor pellets waardoor u niet vaak hoeft te vullen. Op het digitale scherm geeft u uw gewenste temperatuur aan en de eventuele start- of eindtijd.

U heeft voor deze kachel geen schoorsteen nodig, alleen een pijp naar buiten. De rook gassen worden door de kachel uitgeblazen waardoor er geen natuurlijke trek van een schoorsteen nodig is. U kunt de GH-50 voorbeeld muurdoorvoer_286x315kachel vanzelfsprekend aansluiten op een bestaand schoorsteenkanaal, maar u kunt er ook voor kiezen om de kachel met een muur- of dakdoorvoer aan te sluiten. Dit maakt pelletkachels tot een uitermate flexibel inzetbare warmtebron.

Ook voor aansluitmaterialen zoals T-Stuk, pelletkachelpijpen, bochten e.d. kunt u bij ons terecht.

Groen – Milieu – Energiebalans

Besparen op het milieu en tevens op uw energierekening!
Pelletkachels maken gebruik van een zeer groene brandstof die altijd beschikbaar is. De brandstof is gebaseerd op schoon afvalhout uit de houtindustrie. Zolang er weer bomen worden aangeplant is er sprake van een hernieuwbare energiebron. Dit in tegenstelling tot fossiele brandstoffen zoals aardolie, aardgas, steenkool e.d. Met de aanschaf van een houtkorrelkachel kunt u zeggen dat u zeer ecologisch, verantwoord en CO2 neutraal verwarmt.

Pellets met EN+ A1 kwaliteit en FSC keurmerk; gegarandeerd “GROEN”
Milieu:
  om zowel milieu als gebruiksgemak te ondersteunen, bieden wij ook de mogelijkheid om superieure kwaliteitspellets bij ons te kopen. Pellets die ruimschoots voldoen aan EN+ A1 kwaliteitseisen maar daarnaast ook nog eens beschikken over een FSC keurmerk.
Gemak;  een uitzonderlijk laag ASREST gehalte van minder dan 0,32 %
Zie onze informatiepagina over pellets, kwaliteit en prijzen.

Zonnepanelen en Groene Energie

Gebruikt u Zonnepanelen en zoekt naar een besparende verwarming ?Groen besparen
Meer en meer zien wij klanten die hun woning hebben voorzien van zonnepanelen en op zoek zijn naar een geschikte combinatie met verwarming. Door opwekking van elektriciteit kan een flinke besparing worden gerealiseerd.

Echter; bij gebruik van bijvoorbeeld infrarood panelen voor verwarming, wordt een belangrijk voordeel in de avonduren teniet gedaan. Onze houtpelletkachel gebruikt ook elektra voor o.a. ventilatoren en besturing, maar het verbruik ligt zo rond de 55 Watt gemiddeld.

Een ideale situatie;
een hoog renderende kachel met een laag stroomverbruik; perfect te combineren met het gebruik van zonnepanelen.
Hoe staat het met uw “Energiebalans” ?

Groen besparen!

Over het onderwerp “Groen besparen” verwijzen wij ook graag naar onze pagina Besparing en transparantie waar u meer informatie en ook rekenvoorbeelden kunt vinden.
Neemt u contact op met ons voor nadere informatie.

Aankoop en betaling.
Hoewel wij onze kachels tegen zeer scherpe prijzen aanbieden (laagste prijs van Nederland) kunnen wij ons voorstellen dat de aanschafprijs, eventueel in combinatie met rookgasafvoer materialen, toch een drempel vormen. Wij kunnen in overleg met u een voorstel doen om een deel bij levering te betalen en het restant in maandelijkse termijnen.

Ook hiervoor geldt:
Neemt u contact op met ons; wij informeren u graag over de mogelijkheden.

HPGreenHeat pelletkachels

sfeerbeeld woonkamer

Pelletkachel momenteel niet direct uit voorraad leverbaar – verwachte uitlevering omstreeks 12 januari 2017

Ook voor het nieuwe jaar 2017 is de subsidieregeling onverkort van toepassing – Reserveer tijdig uw nieuwe kachel bij HPGreenHeat

Print Friendly, PDF & Email